Локо (Пд) гони нещо невиждано от много години, но пък топ-Левски идва за своето

Локомотив Пловдив - Левски, Димитър Илиев, Ивелин Попов

Локомотив (Пловдив) и Левски излизат един срещу друг в сблъсък от четвъртия кръг на efbet Лига. Срещата на „Лаута“ започва в 21:15 часа, а главен съдия ще бъде Волен Чинков.

„Сините“ опредлено се намират в страхотна форма, тъй като преди няколко дни отстраниха Шкупи и продължиха напред в Лигата на конференциите.

26-кратните шампиони победиха с 1:0 на „Герена“ и с общ резултат 3:0 станаха единственият тим от родните представители, който продължи участието си в третия по сила клубен турнир на Европа.

Съставът на Николай Костов до момента има четири поредни победи, а в последните три сблъсъка е запазил вратата си суха. В предишния кръг отборът срази Локомотив (София) с 6:0.

Локомотив (Пловдив) от своя страна няма поражение в шампионата. „Смърфовете“ постигнаха равенство срещу градския съперник Ботев и два успеха – 4:2 над Локо (Сф) и 4:0 над Ботев (Враца). При поледа днес, черно-белите ще се окажат за втори пореден кръг на върха, което не им се е случвало като тенденция от славния шампионски сезон.M


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ