Никола Илиев в ЦСКА. Here We Go. Всичко по темата.

7 Dni Sport26.07.2023
Литва - България, Никола Илиев

Българският национал Никола Илиев няма да остане в Италия, а си търси нов чуждестранен отбор, информира „.fcinter1908“.

Според информацията, Илиев е имал предложение да продължи кариерата си под наем във Верона, но е отхвърлил тази възможност.

Футболистът има договор с Интер до 2025 година.

Най-реалистично изглежда той да продължи кариерата си в Белгия или да се завърне в България, но не липсва интерес към играча и от други отбори.

„Пътуването на Илиев в Примаверата на Интер приключи в края на миналия сезон. Българинът е готов да направи скок към по-елитното ниво. Бъдещето му обаче няма да е в Италия. Играчът и антуража му вече са отхвърлили предложението за наем от Верона и предпочитат да заминат в чужбина”, се казва в информацията.

ЦСКА има най-голям апетит към играча. „Червените“ са предпочитан избор от играча заради участието на турнира в ЕКТ, както и сериозните амбиции efbet Лига потвърдени с трансферите. Феновете на отбора също са плюс, защото Никола Илиев предпочита да играе в клуб с традиции и верни запалянковци. Такива са досегашните му тимове – Ботев Пловдив и Интер.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ