Полицията спря Георги Миланов в София. Истина за случилото се улиците на столицата.

7 Dni Sport25.07.2023
Георги Миланов,

Полицейски служители на столичния КАТ спряха за внезапна проверка бившия футболист на Литекс и Левски Георги Миланов на Околовръстното шосе, предаде репортер на колегите от „БЛИЦ“.

Палката е била размахана пред скъпия черен джип „Мерцедес“ малко преди полунощ, близо до разклона на квартал „Драгалевци“.

Според очевидци, разговорът между пътните ченгета и футболистът продължил около 20 минути. Все още не е ясно дали Миланов е ползвал „жокер“, за да мине безпрепятствено, както правят стотици хиляди ганьовци по родните шосета.

Георги Миланов, който е обект на интерес от Арда Кърджали и Хебър Пазарджик, е продължил пътя си по разбитите софийски улици до жилището си.

Според данни на медията ни, операцията на КАТ е по повод поредния инцидент отпреди няколко дни, когато детенце бе пометено на пешеходна пътека.

Крайно време е МВР да вземе мерки срещу боклуците, които се качват пияни на колите си и газят невинни български граждани. Реки от невинна кръв се лее по трасетата на изстрадалата ни родина, а гамените, които предизвикват катастрофите се отървават с подкупи.

Дошло е време, в което полицията трябва да влезе във функциите си, ако не иска и без това топящото се население да бъде газено и мачкано безнаказано.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ