Левски тръгва с автобус към Скопие

7 Dni Sport25.07.2023
Ботев Пловдив - Левски, Отбор

Левски ще отпътува за гостуването на Шкупи утре (сряда) в 09:00 часа с клубния автобус. От „Герена“ обявиха програмата си до двубоя със северномакедонския тим. Днес сините ще тренират в 10:30 часа, като заниманието ще е открито за фенове и медии, пише „Тема спорт“.

Утре сутринта отборът ще отпътува за Скопие. Официалната пресконференция на треньора Николай Костов ще започне в 19:45 часа, а 45 минути по-късно ще започне и тренировката на тима на „Тоше Проески Арена“. Двубоят с Шкупи е в четвъртък от 22:00 часа.

Вчера сините стартираха подготовката си за въпросния мач. Заниманието пропуснаха титулярите от победата над Ботев Пловдив с 3:1 в събота. Николай Костов е предпочел да спести натоварванията на играчите, които стартираха на „Колежа“.

Добрата новина за треньора е, че няма контузени футболисти след срещата и днес всички ще подновят тренировки. Останалите футболисти проведоха интензивно занимание.

Треньорският щаб е започнал вече да запознава тима с предстоящия им съперник Шкупи. Играчите ще гледат видеа от мачовете на северномакедонския отбор срещу литовския Хегелман, за да видят стила и начина на игра на опонента си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ