Преситжно спортно издание отбеляза официалния дебют на Майкъл Естрада за ЦСКА

7 Dni Sport17.07.2023
Хебър Пазарджик - ЦСКА, Амос Юга

Престижното спортно издание „Оле“ отбеляза официалния дебют на Майкъл Естрада за ЦСКА.

„Майкъл Естрада направи своя официален дебют в ЦСКА тази неделя в първия кръг от българската лига. Мачът завърши 0:0 срещу Хебър като гост.

Естрада започна от резервната скамейка, но влезе в 68-ата минута вместо Папазов. Еквадорецът не можа да започне да бележи, за да донесе победата на отбора си. Трябва да припомним, че той вече беше дебютирал за ЦСКА, но в приятелски мач.

Това се случи при 2:1 на неговия отбор срещу австрийския Тирол. Там той започна като титуляр, беше много активен и с ентусиазъм. Трябва да припомним, че националният нападател дойде в българския състав под наем от Толука, отборът, който притежава правата му.

С равенството тази неделя ЦСКА е на осма позиция в класирането с една точка и 0:0 голова разлика. Лидер е Левски Крумовград с 3 т. и голова разлика +2. Именно този клуб ще бъде следващият съперник на състава на Естрада следващия петък, 21 юли от 13:00 ч. (еквадорско време)“, се казва в материала.

А грешката с временния лидер „Левски Крумовград“ вероятно идва от Гугъл, където ФК Крумовград още е със старото си име – Левски 2005.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ