„Излизам с името си, за да кажа 10-те златни правила на Слави Т. Трифонов, истината за този човек и ценностната му система“

7 Dni Sport17.07.2023
Screenshot 2023-07-17 at 13.21.22

Слави Т. Трифонов е известна личност и е познат на всички в България.

От млади до възсрастни знаят затова как шоумена е успял и за продукцията, която е направил.

Шоуменът има много фенове, които следят всичко, което той прави. Такъв е и случая на Михаил Къртев, който в свой пост пише 10-те му златни правила. Според автора на публикацията това е истината за този човек и ценностната му система.

„Шоуменът Слави Трифонов е моя идол. Искам в този материал, да Ви спомена 10-те златни правила, които той си спазва и да Ви дам поглед към ценностната му система. Тези правила той не ги е споделя, а аз съм ги забелязал в многобройните случаи, в които съм го анализирал.

10-те златни правила на Слави Т. Трифонов са следните. Той вярва и се доверява най-вече на:

1. Семейството си. Слави Т. Трифонов има много голямо доверие на най-близките си хора. Споделя многократно, че му е най-близка сестра му. Той често взима съвети от нея. Сестра му се казва Петя Трендафилова.

2. Екипът на Слави Т. Трифонов – „Ку-Ку Бенд“ и всички около тях е част от семейството му. Многократно е споделял, че всички в екипа му са много близко до него и са реална част от хората, които с ръка на сърцето може, да нарече своето семейство.

3. Спортът. Слави Т. Трифонов обича спорта и най-вече фитнеса. Шоумена е имал години, в които е тренирал много здраво и изграждал сериозно количество мускулна маса. Има снимки от този период, които доказват тези думи.


Кадри на Слави Т. Трифонов от архива на в. „24 часа“, които показват физическата му форма от този период.

4. Книгите. Слави Т. Трифонов обича много, да чете книги. Многократно е споделял в своето шоу книги, които препоръчва на всички, да намерят и отделят време да разгледат, защото си струват.

5. Приятелите си. През годините Слави Т. Трифонов е имал и има много приятели от влиятелни ни до такива, които са му се доказали и останали в най-близкия му кръг.

6. Медицината. Слави Т. Трифонов винаги се доверява на медицината, когато има проблеми. Най-добрите лекари се грижат за здравете му, което се е подобрило много в последно време, най-вече проблемите с крака, които той получава след падане в банята при турне в град Стара Загора.


Слави Т. Трифонов по време на протест със своите колеги, приятели и зрители пред Парламента.

7. Преценката си. Слави Т. Трифонов има отлична преценка и нюх, която той е доказал във времето и му е помогнала толкова много време шоуто му, да бъде на екран и да бъде винаги актуален.

8. Зрителите. Кратка обосовка: Фразата на Слави Т. Трифонов е следната и описва най-добре доверието му към зрителите: „Заради Вас, заради Вас и само заради Вас.“.

9. Музиката. Слави Т. Трифонов може да пее, но освен това той е и дипломиран висшист музикант, който има много богата култура на тази тема. Доказвал го е многократно в публичните си изяви.


Слави Т. Трифонов слиза от своя луксозен автомобил в момент, в който влиза в сградата на ЦИК.

10. Стила си. Слави Т. Трифонов има разпознаваем стил, който следва и му носи много успех.

Много успешен и много любим.“, пише фена на Слави Трофнов в публикацията си.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ