„Мислите, че ЦСКА впечатлява със селекцията, почакайте още малко, перлата пристига“

7 Dni Sport30.06.2023
ЦСКА - Левски, Саша Илич

От Фейсбук профил на Йоан Тодоров – фен на отбора на ЦСКА:

„Любимият ми отбор ЦСКА впечатлява със селекция и това е видимо, най-много ме радва желанието в собствениците, да надградят и да взимат в тима само качествени играчи. Ще направя моя мини анализ на ситуацията, като първо ще кажа, че според мен перлите в селекцията те първа ще пристигат. Разбира се Матиас Фаетон също е такава, защото ЦСКА направи рекордна входяща сделка в своята история – 2 млн. за играч, това за нашия отбор е много.

Марин Орлинов – сделка, който докарва в ЦСКА качествен български играч, който ще бъде втори или трети избор. Той ще си дава своя дан най-вече в тренировки и с „армейски“ дух, който носи и ще развива.

Сейни Сенянг – играч, за който ЦСКА плати 100 000 евро. Прекрасен, млад и много нахъсан талант, идва от Световно първенство за юноши от отбор, в който е бил основна фигура. Момче, което може да се развие, да бъде от помощ на ЦСКА, а отбора да го изтреля към големите тимове в Европа.

Матиас Фаетон – играч, който явно има класа щом струва такава сума. Млад е, но и все пак си има и опит със своите 23 години. Само на 18 е дебютирал в Лига 1, а първия му мач в Лига 2 е с две попадения. Феновете на Гренобъл споделят, че това е човека за головете във важните мачове и че ЦСКА е направил прекрасен трансфер. Запалянковците от Франция споделят, че цената на играча е доста по-висока от платеното. Играч с потенциал.

Това са осъществените сделки към момента. Сега ще опиша какви играчи ще привлечем според мен.

Данило Асприля го броя сигурен. Играч на 34 години, но с 18 гола и 5 асистенции в Израл през изминалия сезон. Също толкова да вкара в България, ще бъде супер. Има супер физика и ще респектира на терена. Също така има опит в родния шампионат, като е работил с нашия собственик Гриша Ганчев.

На поста централен защитник също ни чака нов играч, там трябва да се избира внимателно и да е опитен и техничен по изискване на Саша Илич, за да играем така, както той иска. Дефанзивен полузащитник за мен също ще вземем. Играч тип Върнан Анита, Жанио Бикел или още един Амос Юга ще е прекрасно. Чакаме и гледаме, разбира се подкрепяме.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ