Кирил Домусчиев затваря сделка за 8 млн. лева, Лудогорец дърпа много сериозно в играта

7 Dni Sport18.05.2023
Screenshot 2023-05-18 at 17.35.08

Медиите в Белгия са убедени, че нападателят на Лудогорец – Игор Тиаго, ще бъде част от местния шампионат през новия сезон.

Бразилецът се представя доста силно и е основен реализатор на Лудогорец с 13-те си попадения в Първа лига и още три в европейските турнири.

В началото на миналата година Лудогорец купи 75% от собствеността на Тиаго от Крузейро, като се очаква съвсем скоро разградчани да откупят всичките права на своя играч.

Медиите в Белгия пишат, че Брюж от доста време следи 21-годишният бразилец, а по време на мачовете на Лудогорец срещу Андерлехт, белгийският клуб категорично се е убедил, че това е нужният нападател.

А нещата са сериозни, защото белгийският гранд е готов да плати доста сериозна сума от порядъка на 4 милиона евро /около 8 млн. лева/ за услугите на Тиаго.

Това не е първата новина за сериозен интерес от Западна Европа към Игор Тиаго, който без никакво съмнение е най-добрият играч през този сезон за Лудогорец, в който тима показва сериозни колебания.

Очаква се до подобен трансфер да се стигне през лятото, а ако действително сумата е от порядъка на 3 милиона евро, то Лудогорец едва ли ще има проблем с раздялата със своя голмайстор.

Снимка:„Трансфери.бг“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ