Берое с двама от ключовите си играчи срещу Септември София

7 Dni Sport12.05.2023
Лудогорец- Берое.

Берое има само една цел в днешния сблъсък със столичния Септември – да измие срама от домакинската загуба с 0:2 от Хебър в изминалия кръг. Двубоят под Аязмото започва в 19:15 часа.

С успех заралии ще се отдалечат от отборите, които със зъби и нокти ще се борят за мястото си в елита. И ще задълбочат кризата в Септември, който вече е сред директните изпадащи въпреки предприетата треньорска смяна и назначението на Красимир Балъков. Под негово ръководство столичани загубиха с 0:1 от Пирин и поредните им поражения са вече 7, като в последните 2 не са отбелязали и гол. Мъките за отбора започнаха след 2:1 над Ботев Пд на 10 март. И ако не бъдат спечелени точки в Стара Загора, то надали тимът ще успее да запази елитния си статут.

Лекарският щаб на Берое прави всичко възможно халфът Уерди Нара и нападателят Вини Трибуле да попаднат в стартовия състав. Очаква се двамата да играят на инжекции, за да бъдат на разположение на треньора Николай Киров. Кампанията за Берое е разочароваща и целта ще е тимът не само да печели в Трета група, но и да го прави убедително.

В лазарета на заралии продължава да бъде централният нападател Калоян Кръстев. На резервната скамейка пък ще остане друг таран – Тонислав Йорданов. След изтърпяно наказание в състава на Берое срещу Септември ще се завърне Симеон Мечев. Халфът вече изтърпя наказанието, наложено му от БФС.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ