Френски отбори се наредиха на опашката за Филип Кръстев

7 Dni Sport12.05.2023
Левски - Хамрун, Филип Кръстев, Ивелин Попов

Гръцкият Арис иска да привлече в редиците си полузащитника на Левски Филип Кръстев. Според медиите в южната ни съседка жълто-черните са конкурирани от два френски отбора за подписа на национала.

Става дума за Рен и Тулуза според специализирани издания, близки до Арис. Във втория тим играе бившият играч на Левски Стайн Спиерингс, който се превърна в основен играч и помогна за спечелването на Купата на Франция. Кръстев има кратък опит по френските терени, тъй като носеше екипа на Троа, за който изигра едва два мача в Лига 2.

Както е известно, гръцкият тим наблюдава Кръстев от известно време, като се очаква пратеници на гърците да присъстват на още няколко срещи на сините до края на шампионата.

21-годишният халф се превърна в много важен играч за сините след пристигането си на „Герена“ и в 50 мача във всички турнири отбеляза десет попадения. За да го привлекат в редиците си обаче, жълто-черните ще трябва да водят преговори за наем със Сити Футбол Груп, които държат правата на играча чрез техния клуб в Белгия – Ломел.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ