Везенков с прогноза за НБЛ: Балкан и ЦСКА ще си врътнат 5 мача

Баскетбол, България - Румъния, Александър Везенков

Суперзвездата на българския национален отбор по баскетбол и гръцкия Олимпиакос Александър Везенков очевидно следи и изявите на отборите в Националната баскетболна лига. Специално пред колегите от Спортал той направи прогнозата си за полуфиналната серия между Балкан и ЦСКА, като не пропусна да посочи и своя фаворит за спечелване на титлата този сезон.

– Гледаш ли българското първенство, следиш ли какво се случва в Националната баскетболна лига и кой според теб има шанс да стане шампион този сезон?
– Мисля, че за първи път първенството е по-изравнено от други години. Виждаме, че първите четири отбора всеки може да победи всеки. Следя колкото мога. Надявам се Балкан да стане шампион, много ясно, но виждаме, че Бургас (б.р. Черноморец) играе много силно, ЦСКА играе много силно. Може би хората мислят, че Рилски са колебливи, но имат опит, имат много добър треньор и много добри играчи, които могат да спечелят титлата по всяко време. Ще е интересно, ще видим интересни мачове и надявам се на добро ниво.

– Каква е прогнозата ти за серията между Балкан и ЦСКА?
– Мисля, че ще играят пет мача. Не знам кой ще победи, но ще има пет мача.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ