На „Лаута“ работят усилено по Етап 3 от строителството на стадиона

Стадион Локомотив - Лаута

На “Лаута” вече се работи усилено по Етап 3 от строителството на стадион “Локомотив”, което предвижда съоръжението да бъде затворено с ъглови сектори, научи TribunaPlovdiv.bg.

В момента тече усилена работа по изграждането на “Южната” трибуна на съоръжението, козирката вече е поставена , като предстои да бъдат монтирани седалките, за да може да се подготвят и документите за приемателна комисия.

Междувременно работниците продължават и с работата си по трибуна “Спортклуб”, където Кота 0 беше налята преди 2 седмици, като вече тече надземното изграждане.

Работната група, която се занимава със изграждането на цялостното завършване на комплекса вече работи по Етап 3 на строителството, като в него е включено затварянето на стадиона с ъглови сектори.

Привържениците на “смърфовете” все по-усилено обсъждат възможността стадион “Локомотив” да разполага с изцяло затворен стадион, за да може съоръжението да има много по-добър завършен вид. По проект тези сектори липсват, но в момента се работи усилено и по тази част.

Oсвен за ъглови сектори в момента се обсъждат и темите за: бизнес сграда с офис помещения, хотелска част, визуално затваряне с големи лед табла и допълнителна рекламна площ.

Автор:Трибуна Пловдив


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ