Тодор Янчев ще може да разчита на Чочев и Карагерен срещу Славия

Септември София - ФК ЦСКА 1948, Ивайло Чочев

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди мача със Славия. Той използва случая да честити 75-годишнината от основаването на ЦСКА, като сподели, че ръководството на ЦСКА 1948 е изцяло отдадено върху отбелязването на празника. „Червените“ посрещат Славия в Бистрица в събота от 20:00 часа.

Искам да честитя рождения ден на всички червено-бели сърца, на всички, които обичат ЦСКА. Това е една богата история и честит празник на всички. Срещаме един от много добрите отбори. Не е тайна, че във Славия мина голяма част от моята кариера и мога да говоря само с уважение“, започна Янчев.

Ще има тържество по повод празника на клуба. Ръководството е изцяло отдадено на отбелязването на празника“, продължи той по темата.

Част от контузените ни играчи се завръщат. Чочев е добре и тренира наравно с останалите, Карагарен също. Щастлив съм, че ще мога да разчитам на двама основни играчи. Ще преценим до самия мач колко ще са готови“, каза Янчев.

Винаги, когато има една треньорска смяна, има определен импулс в отбора. Очаквам да бъде положителна нагласата в Славия. Що се отнася до Загорчич, той показа, че наистина работи добре“.

Винаги, когато побеждаваме вкъщи, ни дава самочувствие. Зависи нагласата, как отборът ще влезе в мача, строго индивидуално е“, каза още той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ