Важна информация за Черно море – Спартак Варна

Спартак Варна - Черно море,

Черно море приема Спартак във варненското дерби на 30-ия кръг на efbet Лига. „Моряците“ посрещат своя съперник на стадион „Тича“ тази неделя (7 май) от 17:45 часа.

Важно! Феновете, закупили си билети за дербито, ще могат да влизат единствено в секторите, обозначени на входните талони. На съответния сектор няма да бъдат допускани зрители с билети за друг сектор!“, съобщава официалният сайт на “моряците”.

Предварителната продажба на билети на касата откъм ул. „Никола Вапцаров“ продължава до събота (включително), от 10 до 17 ч. Билети се продават и в мрежата на eventim, както и в бензиностанции ОМВ.

Призоваваме Ви да не чакате последния момент! Всяко забавяне на касите непосредствено преди мача би създало излишни проблеми в организацията и пропускателния режим на входовете. Заемете местата си на стадиона поне половин час преди началото на мача“, предупреждават още от клуба домакин.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ