Очаква се топло посрещане за Тодор Неделев на „Колежа“

Лудогорец - Черно море, Тодор Неделев

Тодор Неделев ще бъде посрещнат като свой на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив, въпреки, че сега защитава цветовете на шампиона „Лудогорец“.

Тошко се възстановява от контузия, но има вероятност да бъде готов за мача на „Колежа“ в неделя от 20:15. Проверка на колегите от България Днес за настроенията сред „ботевистите“ категорично показва, че Неделев ще се радва на топло посрещане в града, където израсна и се разви като футболист.

Тошко е дал много на „Ботев“ и публиката ще го посрещне подобаващо – категоричен е един от лидерите на „бултрасите“ Божидар Божилов – Божо – За мен той е една от легендите на този клуб. Неделев трябваше да е капитанът, който да изведе отбора на обновения ни стадион, но реалностите във футбола и живота са различни. Едва ли има български играч, който да откаже предложението, което Неделев получи от „Лудогорец“.

В момента има сериозно напрежение между привържениците на „Ботев“ и футболистите в отбора. Запалянковците бяха бесни на играчите, загубили безславно от „Левски“ с 0:1 въпреки фантастичната атмосфера на новия „Христо Ботев“ миналата събота.

След края на мача фенове причакаха футболистите и започнаха да скандират: „Всички вън!“.

Гордейте се с това, което показахме, на трибуните, защото то е на топниво не само за България, но и в световен мащаб!Показахме на всички какво означава любовта към „Ботев“. Дано най-накрая футболистите и техните ръководители са го разбрали!„, написаха организираните фенове на „Ботев“ в социалните мрежи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ