„Знам какво ще се случи на мача ЦСКА – Лудогорец. Информацията ми е 100% сигурна.“

7 Dni Sport28.04.2023
Screenshot 2023-04-28 at 16.29.43

От Фейсбук профила на Емил Й. Кановски – фен на ЦСКА:

„Мога да Ви кажа от сега какво ще се случи на мача ни с Лудогорец през уикенда. Информацията ми е на 100% сигурна, затова ме слушайте много внимателно и гледайте, да се мотиварате, ако сте от нашите и се колебаете.

Ще Ви споделя два факта, които ще се случат. Първо ще направим поредното показно как се пълни стадион и всички напъни от „синя“ България, които досега се даваха за пример, ще заминат „у лево“, както се казва. „Г“олемите ще преподават и ще влезнат отново в заглавията по цял свят като свтъл пример как се прави. Второ сигурен съм, че всички на трибуните на стадиона ще дерат гърла и ще изпитат силна емоциия на любов към емблемата, много деца ще заобичат ЦСКА след тази среща – това ще бъде огромна победа.

Искам и вярвам, че играчите ни ще полетят и ще надскочат себе си, за да ни направят още повече щастливи.“, пише фена към публикацията си, която събира повече реакции и коментари с всяка изминала минута.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ