„На ЦСКА няма да им се вярва. Нашият собственик Кирил Домусчиев им е приготвил сюрприз. Титлата ще бъде наша.“

7 Dni Sport28.04.2023
Screenshot 2023-04-28 at 16.20.21

Мачовете през уикенда от кръга в efbet Лига ще бъдат повече от интересни.

Без съмнение срещите, които се очакват най-много са две. Ботев Пловдив – Левски, който ще се проведе в събота пред над 18 000 зрители на новия стадион на домакините. Още по-чакан е двубоя между ЦСКА и Лудогорец, който ще се играе пред още повече публика на стадион „Българска армия“. Над 20 000 зрители ще бъдат по трибуните на съоражението. Това ще превърне този мач в най-посетения мач на „червените“ от 2016-та година насам. Тогава пред пълен стадион ЦСКА успя да победи Берое в мача реванша им от 1/2 финалите за Купата на „България“ и с общ резултат 4:0 се класира за финала. Последва нова победа над Монтана с 1:0 и трофей.

Предстоящият мач между „армейци“ и „орли“ до голяма степен ще определи кой ще влезе като лидер в плейофите. Тази им позиция ще даде голямо предимство на отбора, който успее да си я осигури. „Червените“ определено са в още по-добър изходен коридор, защото при успех преднината им на върха ще скочи на 5 точки. Всичко това и още много се коментира между феновете на отбора във всевъзможни страници, групи и форуми. Публикуваме Ви мнението на Стамен Иванов – фен на отбора на Лудогорец. Той е оптимист, че водените от Ивайло Петев момчета ще запишат 8-ма поредна победа и ще излезнат като еднолични лидери в таблицата.

„Победа. Това искам и това очаквам. Ние сме шампионите и трябва, да им дадем от нашето лекарство – висока проба игра и няколко безответни попадения в мрежата им. Това би ме задоволило мен и всички наши привърженици.

Искам да заявя на „червените“, че и ние ще имаме изненади за тях. Всички фенове от Разград по една или друга причина познаваме Кирил Домусчиев. Знаем как мисли и управлява Лудогорец, затова сме сигурни, че е взел всички мерки, като имам предвид мотивация, премии и най-добри условия. Никой да не си мисли за някакви странични фактори. Ние играе може би най-честно от всички други отбори.

Напред за победа, орли.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ