В Босна и Херцеговина не спират да хвалят Ивайлов Петев

7 Dni Sport28.04.2023
Черно море - Лудогорец, Ивайло Петев

Медиите в Босна и Херцеговина обърнаха внимание на бившия национален селекционер Ивайло Петев, който в момента е старши треньор на Лудогорец и натрупа 7 от 7 победи в първенството и турнира за Купата на България.

„Българинът, странно не продължи с националния отбор на Босна и Херцеговина в евроквалификациите, въпреки че спечели групата на дивизия Б в Лигата на нациите, а нашата селекция се класира в елита и си осигури бараж за Европейското първенство“, пишат в Босна.

„Видя се тъга в очите му, заради това решение на федерацията, но сега е на път да достави голяма радост на феновете на Лудогорец“, допълват в Босна.

Изданието sportsport.ba се фокусира върху мача, който предстои този уикенд – гостуването на Лудогорец на ЦСКА и евентуалната възможност Лудогорец да поведе в класирането, ако спечели.

„Пред Петев и неговия треньорски щаб, който включва Ади Адилович и Адмир Козлич, е най-важният мач за сезона, когато става въпрос за битката за шампионската титла на България“, пишат още в Босна.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ