КПБП: Дрескод за мача с Левски! Нека изглеждаме феноменално – всички като един!

341103481_253469363771669_8291294486929163466_n

Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с интересно съобщение до “жълто-черната” част на града, като заяви, че ще има специален дрескод за двубоя на откриването на “Колежа” срещу Левски.

Както вече е известно по всяка вероятност “канарите” ще се завърнат на стадион “Христо Ботев” на 29 април в дербито срещу Левски, след като чакаха този момент почти 10 години.

Публикуваме текста без редакторска намеса:

ДРЕСКОД ЗА МАЧА С ЛЕВСКИ!!!

След близо 10 годишна пауза мечтата ни да се завърнем на Колежа е съвсем близо.
Колежа – мястото, където са изиграни някои от най-великите мачове в българския футбол! Символът, заради който всички ботевисти правихме и невъзможното, но не се отказахме от борбата! Стадионът, където бъдещите поколения футболисти ще радват с нови паметни победи пълните трибуни!

Предстоящият двубой с Левски на 29.04 от 20:00ч ще се превърне в истински празник на ботевизма. Специално за събитието пускаме тениска на символичната цена от 20 лв. Нека всички бъдем облечени с нея и да изглеждаме феноменално – всички като един!

Тениската от днес е в продажба в магазина на ул. Нестор Иванов 1.

Снимка: Официална фейсбук страница на КПБП


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ