„Щастлив съм, че не приех офертата на ЦСКА. Много се радвам, че нямам нищо общо с тях.“

7 Dni Sport10.04.2023
Арда Кърджали - ЦСКА, Отбор

От Фейсбук профила на Петьо Б. Костадинов:

„ЩАСТЛИВ СЪМ, ЧЕ НЕ ПРИЕХ!

Когато се връщах от стадион „Александър Шаламанов“ чух по радиото, че на трибуните били скаути от Манчестър сити футбол груп. Някой не издържал и чуруликал, друг си писал името вчера, за да се пришие към процеса. Въпреки тежката некомпетентност.

Та на стадион „Александър Шаламанов“ бях заедно с тях. Четирима от три шампионата от ТОП 5. С единия дружба от 20 години.

Е, те всички знаят, че не съм припознал. Те знаят че съм председателствал учредяването на ЦСКА. Че сте пребрандиран Литекс.

Те гледаха и дори не искаха да ви снимат. Защото от уважение не желаят да докладват на своите кретенията в София. Аз не им превеждах, когато като амфетаминирани малоумни крещяхте „Ние сме София хулиганс…“, но те видимо не варваха, че това е дерби в Европа. И накрая ме поздравиха, че не съм част от това.

Най-възрастният сред тях разпозна Жужо, когото помнел от Фейенорд с Кройф. И помоли за снимка с него. И слава Богу!
Не знам кой Бог е с вас (така пише на суитчърите ви), но вие сте бедствие за футбола. С изродени и дрогирани футболът индустрия с високо качество у нас няма са стане.

Чудя се с какъв акъл някой ще ви строи стадион!? Та вие при загуба ще го потрошите.

Страхотно е, че нямам нищо общо с вас. Не желая и никога няма да имам.

Съвсем сигурно.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ