Думи, които му приседнаха в гърлото, Гонзо: Когато Наско е извън Левски, работи против клуба

7 Dni Sport06.04.2023
Георги Иванов - Гонзо,

Напоследък актуална тема в синята футболна общност е поведението на мажоритарния акционер на Левски Наско Сираков, за когото се твърди, че е в обтегнати отношения с редица хора в клуба. Само преди дни Сираков заяви, че който има разногласия с него, си тръгва“ и това за пореден път отприщи питанията кой всъщност е излишен на „Герена“.

Част от феновете вече са настроени против Сираков, но пък тук идва въпросът дали присъствието или отсъствието в ръкоководството на Левски на такава влиятелна фигура като Сираков е по-добрият вариант за клуба.

Припомняме Ви интересни думи на друга синя легенда – Георги Иванов – Гонзо от 2013 г. Понастоящем бившият таран е технически директор в БФС, а преди 10 години заяви, че Наско Сираков е вреден за Левски, когато е извън клуба. Тогава Гонзо бе треньор на Черно море, а Наско – технически директор в Левски.

„За Наско Сираков съм си казал мнението, че изключително много го уважавам, уважавах, но когато Сираков е в Левски всичко е ОК, но когато е извън Левски работи против клуба. Казвал съм го това нещо. Не ме интересува дали Сираков се е върнал, или не. Имам си Черно море и на Левски мога да гледам само като зрител. В Левски много нелогични неща се случват и аз не искам да ги коментирам, но явно който плюе против клуба, после е добре дошъл. Не искам да влизам в детайли. Четири години плюеш против отбора и след това се връща като Спасител. С Боримиров също. Не искам да влизам в подробности“, заяви тогава Гонзо.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ