Локомотив София се разделя с трима свои играчи, търси по-добри

7 Dni Sport06.04.2023
Локомотив София - Славия, Станислав Генчев

Локомотив (София) ще се раздели с трима играчи след края на сезона. Това са вратарят Александър Любенов, Селсо Рапосо и Мики Орачев. Договорите и на тримата изтичат и почти сигурно няма да получат предложения за нови от ръководството. През зимата столичните „железничари“ привлякоха нов страж – Бубакар Гай, когото започнаха да налагат. Мълвата в „Надежда“ гласи, че Любенов зори повече няма да пази до края на сезона, като ще се налага Гай.

Мики Орачев се възстановява от тежка контузия и последвала операция. Процесът обаче се оказа доста труден. Освен това той е качил и килограми. На неговата позиция треньорът Станислав Генчев вече наложи Ивайло Найденов, който се справя на доста добро ниво.

Португалецът Рапосо пък наскоро даде интервю в родината си, където обяви, че почти сигурно си тръгва. Той отправи доста стрелички към Локо (Сф) и българския футбол, което не се е харесало на ръководните фактори. В „Надежда“ Селсо напоследък също не може да вземе ръка.

Спортно-техническото ръководство на столичните „железничари“ вече е започнало работа по лятната селекция, която ще включва запълване на празнотите, оставени от въпросните трима състезатели. Ще се търси и централен нападател, след като тази зима Димитър Митков и Илия Димитров поеха в посока чужбина.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ