Стефка Костадинова изпрати поздравителен адрес до Илиана Раева, след успеха на България на Световната купа

339095726_244920471245160_5898822895152443450_n

Председателят на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинов изпрати поздравителен адрес до Илиана Раева по повод шестте спечелени медала от грациите ни на Световната купа по художествена гимнастика в София.

 

Уважаема г-жо Раева,

Приемете благодарност и най-сърдечни поздравления от името на Българския олимпийски комитет и лично от мое име за изключителния успех и спечелените отличия на Световната купа в София.

Всички ние сме възхитени от постоянството, таланта и класата, която демонстрират напоследък българските златни момичета и отново твърдя, че някои техни изпълнения граничат със съвършенството.

Благодаря от сърце на всички състезателки, треньори, на екипа, на хората в щаба на националните отбори и специално на ръководството на Българската федерация, която напоследък е пример за професионален подход, успешен мениджмънт и ефективност. Знаем, колко много усилия и лишения изисква поддържането на подобно световно ниво във вашия спорт и точно за това отново ви поздравявам за начина, по който се развива българската художествена гимнастика в последните години. Впечатлени сме от професионализма, целеустремеността и личното себераздаване в името на спорта и на българските успехи.

Поздравления и за перфектната организация на преминалия на най-високо ниво турнир за Световната купа, което отново ни донесе многобройни суперлативи като домакини.

Вярвам, че по същия начин ще доставите на българите поводи за гордост и по време на олимпийските игри в Париж следващото лято.

Желая много здраве, сила и нови победи”, пише в поздравителния адрес от Стефка Костадинова.

 

Снимка: Официална фейсбукстраница на БФХГ


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ