„Имам информация, в Левски са в ситуация цайтнот. След няколко дни нищо няма е същото – оставките се пишат“

7 Dni Sport14.03.2023
Левски - Ботев Враца, Станимир Стоилов

От Фейсбук профила на Йоана Филова – фен на Левски:

„Боли ме от това, което се случва в любимия ми клуб Левски. Веднага ви казвам какво се говори в нашети среди. Ще има оставки и клуба няма да бъде същия само след няколко дни. Излезнаха три силни характера. Ивков и Стоилов срещу Наско Сираков. Обвиниха се, нацапаха си имената и сега ние феновете ще ядем парсата.

Няма информация на кой ще се оставките, но към момента по-реално ми изглежда да е Наско Сираков. Той пък държи коз с акциите и е много грозна ситуацията. Най ме боли, че фенската маса ще се отблъсне, а пък ако Мъри си тръгне даже не искам и да мисля какво ще е на стадиона, какво ще е с играта и с организацията.

Вчера на прескоференцията Иво Ивков е казал пред медиите, че може би скоро няма да изпълнителен директор в Левски. Не го е казал веднъж, а няколко пъти. Всеки да си прави изводите. Аз съм бясна, а съм просто момиче, не искам да знам какво е в душата на моите братя левскари.“, пише фенката.

Снимка: Официален сайт на Левски


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ