Александър Томаш иска 6 точки от следващите два мача на Локо Пловдив

7 Dni Sport13.03.2023
ЦСКА - Локомотив Пловдив, Димитър Илиев

Локо (Пд) трябва на всяка цена да спечели следващите два мача до паузата за националните отбори.

Това е заявил в съблекалнята пред своите футболисти наставникът на „черно-белите“ Александър Томаш.

Специалистът е провел разговор с играчите по повод домакинството на Берое и предстоящото след седмица градско дерби с Ботев (Пд), което ще се играе на тренировъчната база в „Коматево“.

„Това не са просто мачове за шест точки. Това са битки на честта в мачове с по-особен заряд и значение. В тях се вижда характерът на един отбор и те раждат лидери“, са били част от думите на Томаш.

„Ние ще се борим докрай за четвъртото място. Знаем колко е трудно да го задържим, но сме длъжни да го направим. Минаваме през трудни моменти, но нашата цел е класиране в Европа и ще я преследваме. Лесно е да се оправдаваме и да търсим причини, но това е признак на слабост. Ние ще намерим начин. Длъжни сме да го направим и заради нашите фенове. Знам, че можем, ако всички вярваме и бъдем заедно“, лаконичен бе Томаш пред „Тема Спорт“.

Специалистът няма контузени играчи, а след наказание се завръща Йосип Томашевич. Това ще позволи на наставника да се завърне към предпочитаната схема 4-2-3-1. В Локо Пд настроението е приповдигнато, след като тимът победи Локо София с 1:0 и завърши 1:1 с ЦСКА на „Българска армия“, а шефовете изплатиха забавените възнаграждения на футболистите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ