„Саша Илич изигра поредната си гросмайторска партия шах. Сърбинът на полувремето ги „сготвя“ ювелирно.“

7 Dni Sport13.03.2023
ЦСКА, Тренировка, Саша Илич

От Фейсбук профила на Александър Линдарев:

„Много напрежение преди този мач, много емоции, много чудо.

Обаче… още с първия съдийски сигнал усетих облекчение. Вътрешно бях убеден, че ще победим.

Саша Илич отново изигра гросмайсторски поредната си партия шах. Много приятели ми писаха по време на мача и на всички казвах едно… „Спокойно, Саша Илич ще ги сготви второто полувреме“. И точно това се случи.

За кой ли път, за кой ли път… смяна около 60-та минута и кинжален удар! Това се случва в около 80% от мачовете на ЦСКА и вече си се превръща в тенденция. Тук вече не можем да говорим за онази поговорка със стомната. Това е преднамерено. Това е търсеният ефект. Влиза Хайнц и 3 минути по-късно ти носи победата. Това е положението.

Изключително голям фен съм на тези постоянни ротации в състава и на това винаги да имаш силни жокери на пейката.

А когато видях извеждащия пас на Назон към Хайнц – през главата ми мина само една мисъл – „това е голът“. И не за друго, а защото от всички клипчета, които съм гледал на норвежеца, това е любимата му позиция. На скорост, около дъгата, финт и точен удар. Той има десетки такива голове. Прекрасен футболист. Прекрасен треньор. Но най-силното оръжие на ЦСКА е едно – това е един сплотен отбор, едно семейство! Това е ЦСКА и това трябва да бъде!“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ