Треньорът на Етър: Има в мен и облекчение, има и яд

Емануел Луканов

Старши треньорът на Етър – Емануел Луканов остана доволен от постигнатия успех над Марица в Пловдив.

„Можеше да си решим мача още през първото полувреме. Съвсем спокойно можеше резултатът да е 0:3 още до почивката и второто да държим тотален контрол над нещата, но не се случи. Използвахме грешката на домакините и поведохме с 0:1. В последните 10-15 минути видяхме, че момчетата могат да работят и под натиск. Досега такъв натиск от друг отбор не ни е правен. Но дадохме отпор и успяхме да спечелим мача. Не можахме да изградим контраатаките в този период и ще имам забележки към хората, които най-вече влязоха като резерви.

Създаването на положения е олицетворение на всеки един наш мач, само че този път го спечелихме, за разлика от този в Русе. Работим, тренираме това, взехме и хора, които имат афинитет да финализират атаките. Но хубавото е, че създаваме и хората, които имаме, в един момент ще почнат да реализират.

Има в мен и облекчение, има и яд. Едно е да си бил с гол в последните минути, друго е да водиш с 0:3, което носи самочувствие. Но и в двата случая трите точки за нас са много важни и с оглед на останалите мачове от кръга в класирането ще има хубаво разместване. Нещата спортно-технически вървят, всичко е наред.“, заяви наставникът.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ