Клуб от елита на Турция ухажва голмайстора на Ботев Пловдив

7 Dni Sport03.03.2023
Ботев Пловдив - Славия, Антоан Бароан

Турският елитен Адана Демирспор праща скаут да следи изявите на нападателя на Ботев (Пловдив) Антоан Бароан, пишат местните медии. В събота, 4 март, жълто-черните гостуват на Черно море, като мачът на „Тича“ стартира в 15:00 часа.

Този тим се намира на 5-о място във временното класиране в шампионата на комшиите и се бори за виза за евротурнирите. През зимата централният нападател бе близо до трансфер през зимата, но отказа и затова временно бе изваден от първия отбор.

Той обаче бе върнат в тима за рестарта на първенството. През кампанията 22-годишният Бароан има 18 мача с 10 гола в Първа лига.

Ботев пък очаква да се подсили със скандалния офанзивен халф Амаду Думбия, който за последно е бил част от шведския Юргорден. В момента той е свободен агент и е гласен за заместник на продадения в Лудогорец Тодор Неделев.

Думбия вече е в Пловдив. Очаква се до дни Ботев (Пловдив) официално да обяви привличането му. Ганаецът ще е поредния чужденец при жълто-черните.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ