Три документа пристигнаха в ЦСКА, Гриша Ганчев привика Саша Илич: Ела за сериозен разговор

7 Dni Sport16.02.2023
ЦСКА - Септември София, Саша Илич

Три оферти са пристигнали в ЦСКА за основни футболисти от отбора, съобщават колегите от „БЛИЦ“, позовавайки се на информация от свои достоверни източници. Едната е за Иван Турицов, а другите за основен дефанзивен халф и за крило. Предложенията не били върхът, но достатъчно примамливи. Особено тази за българския национал.

„Значи, ако примерно Иван струва 4,5 лева, това беше оферта за 3,5 лева, казано образно. Става въпрос за предложение от страни, където трансферният пазар е още отворен“, уточняват информаторите на колегите.

Офертите притеснили Саша Илич, защото той иска да запази състава и да атакува титлата. Сръбският специалист обаче е бил привикан от собственика Гриша Ганчев. Босът уверил наставника, че ще съхрани отбора, тъй като основната спортно-техническа цел е една – ЦСКА да постави във витрината си 32-ата шампионска титла на България.

„Армейците“ започнаха впечатляващо официалните си мачове през 2023 година. Въпреки че бяха попарени с гол в Стара Загора, те извършиха рядко срещан обрат, печелейки категорично с 4:1 срещу Берое.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ