Национал от Черно море с благотворителна акция в помощ на 5-годишно момче

виктор попов

Родният национал Виктор Попов стартира благотворителна инициатива в подкрепа на 5-годишно момченце, което се нуждае от средства за лечение. Младият футболист и един от най-перспективните български играчи ще се опита да събере максимално голяма сума, за да подпомогне малкия Георги Минков в неговото лечение.

Попов предоставя емоционална фланелка от неговата кариера – тази, с която е вкарал първия си гол в елита на българския футбол. В профила си в една от социалните мрежи той отправи призив към всички свои приятели, познати, почитатели на Черно море и на футболната игра да бъдат активни и да помогнат на едно малко момче да има своя пълноценен живот.

Наддаванията стават под поста на Попов в профила му, а крайният срок е 18 февруари, когато „моряците“ приемат отбора на Берое в първата си домакинска среща за 2023 година.

„Здравейте!

Аз съм Виктор Попов и съм футболист на ПФК Черно море и на националния отбор на България! Предлагам на търг с благотворителна цел тениската си, с която отбелязах първия си гол в професионалния футбол срещу отбора на Локомотив София! Финансовите средства от търга ще бъдат преведени към банковата сметка на Гого – детето, което се нуждае от четири вливания на стволови клетки. Бащата на Гого – Пламен Минков, помагаше безрезервно и без никакъв хонорар в юношеските ни години на нашия треньор – Тодор Марев!!!

Стартовата цена на фланелката е 106 лв!! Шест е символично число – любимият ми номер! Печелившият ще получи тениската преди домакинския ни мач с Берое (Стара Загора). Разбира се, ще си направи снимка с мен и с отбора на Черно море за спомен! ! Бъдете активни, нека помогнем на Гого и скоро той да ни подкрепя от трибуните, а защо не и да се включи в редиците на ДЮШ „Черно море“!

Наддаването ще става тук, на моята стена във фейсбук! Последен ден на търга – денят на мача с Берое!

Успех на участниците !“, написа Виктор Попов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ