Грехът на Гриша Ганчев към ЦСКА

7 Dni Sport03.02.2023
Гриша Ганчев,

От около седмица основните собственици на ЦСКА са само Гриша Ганчев със своите 77% и Христо Стоичков с 20%. Другите 3% са разпръснати из голям брой хора. Това за пореден път доказва, че основната финансова и управленска сила в ЦСКА през последните години е семейство Ганчеви. Това са хората, които инвестират и управлят. Именно по тази тема пише Иван Сулаков в една от големите „червени“ групи, а ние ще си позволим, да Ви представим четивото му:

„Гриша Ганчев има грях към ЦСКА и това е съвсем нормално. Всеки човек, който обича и се опитва, да даде най-доброто от себе си понякога греши в своята преценка, но всичко това е от любов и желание. Грях, който е капчица в морето в сравнение с тези, които се управляваха на собственици в ЦСКА в последните над 20 години. След всеки беше потоп. Това е и причината аз, да вярвам, че на любимия отбор му предстои добро бъдеще.

Когато погледна назад и видя, че може би най-богатите хора в държавата са се изреждали за собственици в ЦСКА подред, немога и да си представя, че трябва да констатирам, че единствения който е построил нещо е Гриша Ганчев. Разбира се, че говоря за бижуто на Панчарево. Пожелавам си след време, да мога да напиша същото и за още едно бижу в „Борисовата градина“. Съоражение от което ЦСКА, София и като цяло България се нуждае спешно.

Колкото до самата игра и шансовете ни, да бъдем шампиони аз ще си замълча. Подкрепям и вярвам на Саша Илич, но съвети и анализи не мога, да му правя – нямам футболно образование и не искам, да се превръщам в мрънкащ чичко, такива има достатъчно много.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ