Истината за бебето, Яни Андреев и „тайнствената красавица“ облагородила живота му

7 Dni Sport25.01.2023
Screenshot 2023-01-25 at 17.04.51

Идва ли най-хубавата вест за любимеца на зрителите

Любовният живот на пчеларя Яни Андреев от култовото риалити „Фермата“ остава загадка. Той продължава да пази в тайна името на своята половинка, а това само увеличава клюките и слуховете по негов адрес.

Последният слух е, че любовта на Яни чака бебче и той ще става татко.

Мълвата тръгна след като в Инстаграм се появи публикация на нова снимка на двамата. На нея те държат тава баница, а Яни е написал „Кой ли е майстора на баницата?“

По-голямо внимание обаче пак се обръща на самата половинка на фермера. Според някои, уголеменото ѝ коремче се дължи на бременност. Други пък твърдят, че Яни Андреев е правил и други намеци, че ще става баща.

При скорошното си гостуване в телевизията все пак запази жената до себе си в тайна. Очевидно иска да е извън медийният шум. Единствените неща, които каза Яни за нея са, че са заедно от две години, че половинката му се страхува от пчели и затова работи по лозята на семейството му. Третото нещо, което каза половинката си пчеларят беше, че не я е избрал по външен вид, а по това, че много работи. Зрителите обаче така и не разбраха името ѝ, пише woman.bg.

Косвена подкрепа за теорията, че Яни и приятелката му чакат дете, може да се открие и в коментара, който той направи в студиото за първата им обща снимка в социалните мрежи. Пчеларят коментира, че тя е направена по Коледа, „когато семействата трябва да бъдат заедно“. Мистерията около двойката се задълбочава, но поне е ясно едно – любовта на Яни със сигурност не е певицата от „Фермата“ Лилия, каквито слухове имаше преди.


Снимка, на която възлюбената на хлебаря Яни позира с баница в ръце в хубави и уютен дом на двойката.


Яни качи тази снимка и написа, че е на курс по керамика, той радва феновете си с достатъчно кадри.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ