Знаков футболист може да напусне ЦСКА до дни! Фамилия Ганчеви с ултиматум към Саша Илич

7 Dni Sport22.01.2023
Царско село - ЦСКА, Данаил Ганчев, Трифон Попов, Гриша Ганчев

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич ще решава съдбата на защитника Мено Кох след лагера на тима в Турция, разкриха пред „Мач Телеграф“ от „Армията“. Бранителят беше основна фигура в състава, но изгуби титулярното си място в последно време, въпреки че Саша Илич залага на схема с трима защитници. Кох взима една от големите заплати в тима, а договорът му изтича в края на сезона. Заради това от ръководството са призовали Саша Илич да реши дали ще има нужда от нидерландеца през пролетта, а отделно дали защитникът заслужава нов договор. Ако отговорът на първия въпрос е – не, Мено Кох може да напусне „Армията“ още в началото на февруари.

Иначе „лалето“ показва, че възвръща добрата си форма по време на контролите в Турция. Той дори донесе с 3:2 над Гурник Забже с късен гол. След двубоя Мено обяви, че тепърва навлиза в игрови ритъм и се надява да е във върхова форма за официалните мачове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ