Крушарски скандално за случващото се в Локо Пд: Чакат пари отнякъде, крият се, не говорят с мен

7 Dni Sport22.01.2023
Пресконференция Локомотив Пловдив, Христо Крушарски

Христо Крушарски сподели плановете си, след като стана ясно, че ще продължи да контролира 50 процента от акциите в Локо Пд. Той призна, че в момента не поддържа отношения с инвеститора Адам Сотков, на когото прехвърли другата половина от ценните книжа миналата година.

„Не обичам да си говоря с някого през медиите и не съм го правил, така че няма какво особено да ви кажа. Не се случиха нещата, както се бяхме разбрали, но това не бива да притеснява тези, които обичат Локо Пд. Постоянно се чувам и с фенове, и с легенди и те отлично знаят, че аз съм последният, който ще навреди на клуба, напротив. Реално не съм спирал да помагам и съм готов да продължа“, категоричен е Крушарски, който не отрече, че е предприел стъпки за свикване на ново Общо събрание.

„Щом съм казал, че няма да им се бъркам в управлението на отбора и щом те вярват, че могат да се справят, значи ще бъде така. Няма да се меся на политиката. Със сигурност обаче не ми е все тая за случващото се с проекта за базата в ЖК „Тракия“. Аз съм налял 500 000 лева до момента там и не ми все тая да гледам, че пустее. Цистерните за поливната система са там. Още преди 8 месеца предложих аз да я изградя, а те да направят тревата. Отговор няма никакъв. Сега чакат пари отнякъде. Казвам публично, че аз съм готов веднага да инвестирам и да направя два терена, които да са готови за ползване от децата още в края на лятото. Срещу това обаче ще поема управлението на школата и ще видите, че ще създавам таланти, които след това ще продавам“, обяви още бизнесменът пред „Мач Телеграф“.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ