Славко Матич: Дайте на Чандъров диригентската палка в Левски

7 Dni Sport12.01.2023
Септември София - Локомотив Пловдив, Славко Матич

Асен може да се превърне в трансферен удар и топ попълнение за Левски. Това заяви бившият треньор на Септември Славко Матич пред „Тема Спорт“.

„На него просто трябва да му се подаде диригентската палка и той сам ще я вземе. Асен натрупа опит и самочувствие. Той е професионалист и в тактическо отношение се изкачи на следващо ниво. Много умен и мислещ футболист, който е добър с топка в крака.

Има поглед върху играта, мисли с един ход напред и е един от най-добрите изпълнители на статични положения в България. Явно младостта и липсата на достатъчно подкрепа не са му позволили да се наложи първия път в Левски, защото определено не е липсата на качества. Надявам се този път да е различно и той да се превърне в лидера, какъвто бе в Септември. И беше такъв не само на терена.

Много открито и усмихнато момче, чието присъствие е полезно и положително за съблекалнята“, каза Матич, който в момента е треньор на ганайския Хартс ъф Оук.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ