Саша Илич директно пред офиса на Гриша Ганчев: Така няма да стане, давай да действаме

7 Dni Sport16.12.2022
ЦСКА - Хебър Пазарджик, Саша Илич

ЦСКА е на перфектна позиция, за да атакува през пролетта така желаната от цялата „армейска“ общност 32-ра титла на България, който ще вземе златото от Разград и ще го постави в „Борисовата градина“. „Червените“ са на точка пред „орлите“ в таблицата след изиграването на всички мачове през есента. Факт, който задължава ръководството на ЦСКА, да вложи още в качествени играчи през паузата. Това ще се случи, по селекцията вече се работи усилено. Саша Илич има думата, кои играчи да бъдат привлечени, като се работи в абсолютна симбиоза със семейство Ганчеви и всички фактори в това звено.

Информацията е на столичен ежеднвеник. Изданието допълва, че ЦСКА няма да привлича играчи на килограм, а входящите сделки ще бъдат само 2-3, но в същото време качествени. Именно това, което иска и Саша Илич – играчки, които да могат и да правят разликата на терена.

Илич е имал среща на най-високо ниво в ЦСКА, там за пореден път е било потвърдено доверието към специалиста и, че всички в клуба гледат в една посока. Обсъдени за плановете за подготовка. Думата на Саша е натежала за избора на Турция пред Испания за предстоящия лагер. Работи се по сделки, които да подсилят ЦСКА, но към момента няма нищо конкретно и подписано, когато има то ще бъде обявено на официалния сайт на клуба.

„За първи път от толкова време насам ЦСКА изглежда готов, имаме голяма скамейка и играчи, които имат качества, като влезнат в игра, да променят развоя на мача. Широчината в състава е много важна за титлата – ние я имаме.“, анализират фенове на ЦСКА.

Очаква се да има и изходящи сделки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ