„Трябва да решат дали Мъри ще бъде в Левски. Знам кой и кога ще го направи.“

7 Dni Sport16.12.2022
Черно море - Левски, Станимир Стоилов

Станимир Столиов, старши треньорът на „Левски“, даде обширно интервю за клубната телевизия, в което направи анализ на изминалите 12 месеца, както и на това, което предстои през 2023-а.

Интервюто вече се завъртя през всички медии и бе обсъдено доста обстойно от запалняковците.

В този материал ще акцентираме върху един епизод от въпросния разговор между специалиста и журналиста.

Специалистът, извел „сините“ до първи трофей след 13-годишна пауза, призна, че бъдещето му в клуба зависи от потенциалния нов собственик, визирайки задаващата се сделка с „Юнайтед Груп“.

„В предишния ми престой обърнахме внимание на много футболисти. Моята идея беше играчите от Приказката да влязат във футбола като ръководители, скаути, треньори. Това ни беше идеята със Сираков тогава, за да запазим духа на „Левски“. Сега има няколко треньори и се опитваме да намерим най-доброто за „Левски“. Мое задължение, а и на Сираков, е да търсим бъдещи треньори за Левски. Не искам да продължавам вечно да бъде треньор. Виждам се като ръководител, но изцяло спортно-технически. След години може да се ориентирам към спортен директор“, призна Стоилов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ