Разсекретиха тайна снимка на Мани от „Игри на волята“ от гимназията. Няма нищо общо.

7 Dni Sport11.11.2022
Мани, Александра Фигейн,

Мани от „Игри на волята“, която печели често зрителските симпатии с пъргавостта и издръжливостта си на Арената, изненада наскоро последователите си в социалните мрежи, като им показа как е изглеждала като ученичка.

Както може да си представите разликата между днешната й визия и начина, по който е изглеждала преди няколко години, не е толкова фрапираща, както, например щеше да бъде, ако се беше тунинговала по примера на мнозина родни риалити героини, пишат колегите от „БЛИЦ“.


Кадър на Мани от „Игри на волята“ от преди години, когато визията ѝ е била доста по-различна.


Мани в ученическа униформа, с плитка и нарисувани бузи по времето си в гимназията.

Чаровната блондинка, която от години живее във Великобритания, където работи като физиотерапевт, всъщност е една от малкото участници в тазгодишните Игри, които рядко си навличат негативни реакции в социалните мрежи.

А извън Арената и когато разполага със свободно време Мани редува четете, спорт и пътувания. Въпреки че е много крехка наглед, тя е участвала в състезания по бодибилдинг, като дори е печелила първо място на национално първенство


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ