Новият бразилски плеймейкър на ЦСКА е истински футболен магьосник – перлата в зимната селекция

7 Dni Sport02.11.2022
ЦСКА - Хебър Пазарджик, Саша Илич
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Саша Илич

През вчерашния ден излезна информация, че ЦСКА постигнал принципна договорка с бразилски халф на много високо ниво, който ще подсили „червените“ през зимната пауза. Става въпрос за играч тип Тиаго Родригес, но с по-добри качества. Това бе информацията, която излезе вчера.

Днес става ясно, че Гриша Ганчев и сие наистина са привлекли висока проба играч. Столичен ежедневник пише, че новото име в ЦСКА е истински футболен магьосник с брилянтна техника, нюх към играта и много силен в завършващата фаза.

„Днес си тръгва. Вероятно всичко е точно, защото го видяхме с широка усмивка след разговорите. Доста техничен футболист е. Нещо от ранга на португалеца Тиаго Родригес, но по-добър. През декември ЦСКА ще представи него и още двама други“, коментираха вчера източници пред колегите от „БЛИЦ“.

Въпросният бразилец е бил гледан дълго време. Още през септември той е бил спазарен, а сега визитата му в София е била свързана да се види на живо с двамата босове, да се запознае с града и базата в Панчарево.

Идеята на Саша Илич и всички в ЦСКА е той да разполага с окомплектована група игра още в първия ден на подготовката, за да може да подготви отбора максимално добре за пролетната доза мачове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ