Филип Кръстев: Идва слънце

7 Dni Sport01.11.2022
Септември София - Левски, Филип Кръстев

Халфът на Левски – Филип Кръстев – реши да погледне философски на поредния несполучлив мач от началото на сезона – нулевото равенство срещу ФК ЦСКА 1948.

Той публикува в една от социалните мрежи своя снимка от двубоя. А на нея написа „Дъжд единия ден, а на следващия – слънце“. Предстои да видим дали обаче ще изгрее слънце на синята улица в следващата среща – гостуването на Черно море в сряда.

Кръстев започна силно кампанията, но в последните двубои взе да изпуска парата. Халфът е бил на терена във всичките 14 шампионатни мача на тима, в които вкара 3 гола. Наред с това 21-годишният национал бе на терена и в четирите сблъсъка в Лигата на конференциите, в които се разписа веднъж. Той вкара при гостуването на Хамрун Спартанс, спечелено с 1:0.

В същия двубой срещу малтийците Кръстев пропусна да отбележи от бялата точка. След това в реванша на „Герена“ Левски отпадна след изпълнение на дузпи.

Автор: „Тема спорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ