Разсекретиха причината за промяната в Григор – децата. Две руси ангелчета преобърнаха света му.

7 Dni Sport01.11.2022
Григор Димитров, Лолита Османова

Първи ноември носи нова възможност за възход на първата ракета на България в най-аристократичния спорт – Григор. От днес момчето ни се впуска в надпреварата от сериите на АТП 1000 в Париж, Франция.

Съперникът му в първи кръг е повече от сериозен – Ботик Ван Де Зандсхулп. Двамата с Григор имат история помежду си и са се срещали два пъти, като са си разменили по един успех. При победата Димитров ще се изправи срещу квалификанта от домакините №308 в световната ранглиста Артур Фис или пък добре познатия ни италиански представител – Фабио Фонини.

Всички се надяваме положителната промяна на Григор Димитров да продължи с пълна сила, а дори и да бъде надградена, за да успее нашето момче да прогресира още в световната ранглиста. В този материал ще разгледаме една от мотивациите и причините за тази промяна. Тя се казва семейство Валверду. Освен треньора му Дани Валверду, промяната идва и от още членове на тази фамилия. Половинката на Дани – Анна и прекрасните им деца, с които Григор Димитров не спира да качва снимки, на които изглежда истински щастлив.


Григор Димитров с едно от децата на семейство Валверду /момиченцето/ в щастлив момент.


Дими, както го наричат близките му приятели качи снимка и с момченцето, кадрите са от Виена.

Феновете са доволни и оптимистично настроени за играта на Григор Димитров в предстоящите месеци. Основната причина затова е, че го виждат отново щастлив извън корта. Усмивка, която е важна за всеки професионален спортист.

„Дерзай Григор. Успявай, ние сме до теб и те подкрепяме. Надяваме се да бъдеш щастлив, както на корта така и извън него, защото всичко е баланс и върви ръка за ръка. Желаем ти пробив и в Париж.“, пише Калояна Иванов – фенка на най-добрия ни тенисист.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ