На 1.11 разсекретиха сценария „X“ за Левски. Бедствие за Мъри. Яд за Сираков.

7 Dni Sport01.11.2022
Левски, Тренировка, Наско Сираков, Станимир Стоилов

От Фейсбук профила на Георги Йорданов – фен на Левски:

„Братя и сестри левскари в нашата силна „синя“ общност се разпространяват грозни сценарии, които някои озаглавяват с наменованието „X“. Става въпрос за неща, които никое сърце, което топти с трепет и любов за Левски не си пожелава.

Всичко, което ще напиша е неофициално, но с голяма сила се говори сред наши и не толкова наши фенове. За какво става въпрос. При положение, че Левски не подпише с така чакания, като топъл хляб могъщ спонсор с финансови възможности и виждания за бъдещето след потоп. Потоп, който ще започне с разпродаване на някои от играчите ни във форма за кръпка в бюджета и плащането на текущи разходи, което от лек възход ще ни върне отново в начално положение и вместо да вървим напред, ние ще се върнем назад. С две думи омагьосан кръг.

Знам, че ние феновете ще сме до клуба и няма да го предадем, но също така знам, че всички искаме повече, а повечето и детронацията на всякакви цветове отбори, които са пред нас в класирането не се случва на мускули, а с пари. В това се обявиха и най-големите романтици, които виждат таблицата в момента. Бием ги и „зелени“ и „червени“, където ги хванем и какво пак 10 точки пред нас. Трябват средства във всички пера. От организация, през модернизация до вкарвачи, които да ни радват с попадения. Така мисля аз.

Мъри и Наско искат най-доброто като нас, желая им сила и да се справят и някой ден да ни изненадат с добра вест и най-вече сигурност и стабилност в Левски, за да можем да продължи да градим тухла по тухла нашата голяма „синя“ крепост, а от там да гледаме победите ни на терена и трибуните. Това трябва да се случи в Левски, а не пак връщане в омагьосания кръг, защото клуб с такива задължения като нашите е орисан именно за омагьосания кръг. Искаме отговори.“, пише запалянкото.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ