Два гейма делят Хебър от групите на Шампионската лига

7 Dni Sport27.10.2022
ВК Хебър, Камило Плачи

Първенците на България от Хебър (Пазарджик) гостуват днес на хърватския Младост (Загреб) от 20:00 часа в среща-реванш от 3-ия кръг на квалификациите за влизане в групите на Шампионската лига.

Българският първенец спечели у дома с 3:1 гейма и трябва да вземе два гейма в Хърватия, за да влезе в груповата фаза за втора поредна година.

Отборът на Камило Плачи е готов за това, с много силен състав и, вече, с голям европейски опит.

Рокади в състава на българския първенец Хебър (Пазарджик) настъпиха преди последния решителен двубой от квалификациите в Шампионската лига.

Играещият много силно от началото на сезона диагонал Трифон Лапков, който стана MVP в двубоя за Суперкупата на България, пропуска важната битка. Той е разкъсване на коремен мускул, което му попречи да замине.

Добрата новина за треньора Камило Плачи е, че германският диагонал Симон Хирш вече е на линия и отпътува с отбора за Хърватия.

205-сантиметровият Симон Хирш се присъедини към тима на Хебър в началото на подготовката, но поради здравословни проблеми и оперативна намеса досега не можа да вземе участие в изминалите мачове. Опитният и изключително класен диагонал вече тренира от известно време, като все повече започва да навлиза във форма.

Гледайте мача по MAX Sport 1 HD.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ