Лудогорец удари силно, привлече бразилски магьосник и български национал

7 Dni Sport26.10.2022
ФК ЦСКА 1948 - Лудогорец, Анте Шимунджа

Две легенди на Лудогорец ще подкрепят тима в битката с Бетис утре. Марселиньо и Светослав Дяков пристигат в Разград, за да седнат на трибуните на „Хювефарма Арена“ и да окуражат „орлите“ във важния сблъсък с гранда от Севиля.

Бразилският магьосник Марселиньо, който има собствен бизнес в родината си, е в България за двуседмична ваканция.

Той се връща в Разград за пръв път от юли 2020 г., когато вдигна деветата поредна шампионска купа, след което бе изпратен с почести от публиката и съотборниците си.

„По време на мача с Реал Бетис Марселиньо и Дяков отново ще са сред нас. Половин час преди двубоя двамата ще са на стадиона и ще поздравят феновете на „Хювефарма Арена“. Нека ги посрещнем подобаващо и да подкрепим момчетата в един от най-важните им мачове през годината“, пише в сайта на българския шампион.

Не е изключен Светослав Дяков в следващите седмици да започне работа в Лудогорец, след като напусна Пирин. От своя страна пък Марселиньо отдавна си работа под някаква форма за тима от Разград и им помага със съвети и връзки по евентуални трансфери на кариоки. Такива имаше няколко през изминалото лято.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ