ЦСКА се разделя с Джонатан Линдсет

7 Dni Sport24.10.2022
Лудогорец - ЦСКА, Джонатан Линдсет

Отборът на ЦСКА се вдигна на гребена на вълната на победите и след разочарованието в Разград последваха бързи победи срещу Хебър Пазарджик (4:0); срещу Ботев Пловдив (0:1) и срещу Ботев Враца (0:4). Сега на дневен ред са още два мача, като гости. Първо срещу Арда в Кърджали, а след това отново в Пловдив, но този път срещу Локо.

„Червените“ се надяват да се измъкнат сухи от тази серия, което минава през още две победи. Междувременно около ЦСКА продължава, да се говори за евентуална раздяла с Джонатан Линдсет, която ще дойде и с голяма трансферна сума в касата на клуба. Става въпрос за трансфер в Англия и по точно във второто ниво на професионалния им футбол – „Чемпиеншип“.

Към момента цената на Линдсет е 800 000 евро, а ЦСКА плати за него през лятото 500 000. От „Армията“ са категорични, че ще се разделят с халфа за минимум двойна сума.

Всичко това към момента са само спекулации. Феновете категорично отхвърлят подобни ходове и желят ЦСКА да запази своя гръбнак и още повече, да бъдат привлечени нови попълнения, с които да се надгради и титлата през май месец, да не е само блян, а реалност.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ