Левитирането и експериментите на „Герена“ приключиха. Наско и Мъри взеха решение.

7 Dni Sport19.10.2022
Септември - Левски, Станимир Стоилов

Ръководството на Левски на най-високо ниво е взело решение експериментите и лекото отпускане, което доведе до загуба на ценни точки в кратък период от време в efbet Лига да приключат. „Сините“ ще се опитат да се върнат на победния път срещу бойкия отбор на Локомотив Пловдив, който е във форма и също ще иска пълен комплект от точки.

Станимир Стоилов, Наско Сираков и Иво Ивков са на мнение, че Левски няма как да продължи да губи точки, ако желае да зарадва феновете с титла в края на сезона. Затова всички ще бъдат мобилизирани на предела на възможностите си за нова победа срещу Локомотив Пловдив на „Герена“.

Ще има и промени в стартовия състав, които ще целят именно положителна промяна в заръшващата фаза на играта. Искаме да ви припомним, че в последните 4 официални мача тима на Левски е отбелязал само 3 попадения, което е крайно малко за отбор с амбициите на „сините“.

Към момента Левски е на пета позиция в таблицата с 25 пункта, а Локомотив Пловдив е на четвърта с 28 точки.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ