Тежка вечер за Гриша Ганчев

7 Dni Sport29.08.2022
Гриша Ганчев,

„Собственикът на ЦСКА и многуважаван от мен човек – Г-н Гриша Ганчев е имал много тежка вечер. Още в началото искам, да споделя, че пиша тези думи, като анализ, а не като факти. Сигурен съм, че е така, защото днес на „Армията“ ще има мач на честта. Мач на неговия – истинския ЦСКА срещу много добре знаем кой съперник. Няма как да не е вечер пълна с различни емоции и чувства, това е още по-сигурно, като знаем колко собственика ни обича и милее за отбора.

Победата за нас – ЦСКА е без алтернатива, така мисля и в това вярвам. Знам, че и ръководството, треньорите, играчите и най-вече феновете са съгласни с мен затова. Трябва да вземем чиста победа и пълен комплект точки от този двубой.

Трябва да запишем и още една победа и тя е на трибуните. Много на 0 за вярвата „армейска“ чета. Иска ми се Сектор „Г“ да изненада всички и да бъде на поста си в 20:30 днес, но знам, че това е повече мое искане от колкото шанс, да стане реалност. Затова апелирам всички, които обичат ЦСКА – днес бъдете на стадиона. Виждате, че момчетата се стараят и работят усилено. Мачът с Базел не е фактор. Това, което получихме като шанс и късмет миналата година срещу Виктория Пилзен, тази година го нямаше и швейцарците ликувака. Отборът ни три поредни години стига до плейоф в Европа и два пъти групи, победихме Рома и други големи съперници – това не е маловажно, но още по-важното е мача днес.

Каня Ви най-официално – заповядайте на стадион „Българска армия“, за да покажем как ние обичаме ЦСКА.“

– Анализ на запалянкото Антоан Иванов, който стана хит в „червените“ групи и страници в социалната мрежа Фейсбук


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ