Най-щастливата новина сполетя Сашка Васева в Германия, на седмото небе е

7 Dni Sport16.08.2022
Сашка Васева,

Добри новини дойдоха от Германия за попфолк звездата Сашка Васева. След тежкия период на операции, болници и възстановяване, Дупнишката мадона постепенно достига до състояние, в което сама да се грижи за себе си.

Наскоро първата дама на фолка напуснала санаториума край Мюнхен и след месеци ходене по мъките, се е прибрала в дома на съпруга си в Германия, информират колегите от „Уикенд”.

Бизнесменът Христо Бакърджиев продължава да се грижи за здравето на половинката си и е непрекъснато покрай нея.

Васева се чувствала крехка и слаба, но не минавало и ден, в които да не пита мъжа си кога ще се прибира в България. Като изключителна родолюбка, тя настоявала да се прибере още през август. Христо обаче бил категоричен, че трябва да укрепне още малко, за да може да пътува. Изпълнителката на „Левовете в марки” вярвала, че зрението ѝ ще се завърне и ще може да пее отново на голяма сцена.

Децата на Сашка също искали да се прибират, защото тъгували по българските си приятелчета. Христо намерил няколко свободни дни и отскочил с дъщеря си до София по работа. Синът му и певицата останали в Германия с надеждата, че съвсем скоро и те ще видят България.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ