Бъдещето на Вальо Антов май вече е ясно

Монца, Валентин Антов

Българският национал Валентин Антов може да се завърне в италианската Серия „Б“, твърди сайтът seriebnews.com. Неговият отбор Монца спечели промоция в елита, но клубът на бившия премиер на страната Силвио Берлускони направи сериозна селекция и за българския централен защитник едва ли ще има място в състава.

Поради тази причина Монца иска да даде под наем 22-годишния българин, а най-сериозни кандидати да го привлекат са Палермо и Бреша.

Палермо изгражда най-сериозният кандидат за бившия защитник на ЦСКА, но Бреша ще се намеси в борбата за Антов, ако защитникът на тима Чистана премине във Фиорентина.

Валентин Антов трупа опит в Италия, като игра малко в елитния Болоня, а след това и за Монца в Серия „Б“, но все още не може да се наложи като титуляр.

Българинът вкара два гола за своя отбор в контролата на тима със Санджулиано Сити, спечелена с 3:2, но той трудно ще се пребори за място в защитата, тъй като отборът привлече през лятото Андреа Ранокия, Андреа Карбони и Самуеле Бириндели.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ