ЦСКА удря кьоравото с привличането на Джонатан Линдсет от Сарпсборг 08

7 Dni Sport20.07.2022
Джонатан Линдсет,

Трансферната сума, която ЦСКА ще заплати на норвежкия Сарпсборг 08 за привличането на Джонатан Линдсет, е минимална, съобщава „Тема Спорт“.

Причината е, че договорът на полузащитника изтича след по-малко от половин година – на 31 декември. Както е известно, в понеделник норвежкият „Eurosport“ информира, че съвсем скоро 26-годишният футболист ще подсили „армейците“.

Неговите лични условия вече са уточнени. Линдсет е твърд титуляр от началото на кампанията в местния елит, като има 13 мача, гарнирани с 2 попадения и 4 асистенции. На „Армията“ се надяват, че халфът ще може да подсили тима в началото на август, като му възлагат големи надежди да внесе повече динамика в средата на терена.

Норвежецът ще се превърне в четвъртия играч през това лято, за когото ЦСКА заплаща трансферна сума. Преди това сделки с бившите им клубове бяха сключени за Лазар Туфегджич, Брадли де Нойер и Дюкенс Назон. Единствено Станислав Шопов от привлечените през лятото от ЦСКА футболисти подписа като свободен агент.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ